Iata ca dupa toata munca de primavara -udat,stropit,copilit,prasit,smuls buruieni,se vad primele roade ale muncii noastre:rosiile mult asteptate.
Soiul romanesc,fara nume ,noi il numim ...Rosii de la Mirela...dupa numele prietenei mele dragi de la care am semintele...soi delicios ce a dat cele mai spectaculoase rosii-atat ca aspect si gust,cat si ca greutate.Pana cum,cele mai dezvoltate rosii au 500 grame bucata.
Foarte productive si delicioase sunt si soiurile Brandywine si inima de bou roz,precum si Black Krim.Dragalase si minunate la gust sunt si rosiile prunisoare negre
Rosiile cherry s-au intrecut pe ele...rodesc incontinuu si au un gust dulceag delicios.
9 comentarii:
Bravo, Codrina ! Arata fantastic, imi plac la nebunie rosiile cu " umeri verzi ". Mi se pare, ca sint cele mai gustoase. Pofta buna, la salata !
Merciii!!!!Hai la o salata....
sunt minunate.Si eu am recolte frumoase anul asta
Asa arata niste rosii autentice de gradina :) Felicitari!
Hello Codrina! I have been visiting your blog.Very understandable , simple and elegant. Congrats for your work. Thanks for sharing! Visit me too. I wish a excellent sunday for you, with very smiles and peace!
Felicitari! Rosiile sunt cele mai gustoase fructe, pentru mine:). Multa sanatate!
Thanks Nelson...It is a very bussy time for us...we are moving in new house...new pictures soon.It.s not finished yet...
Florina...sunt delicioase si dupa job-uri o ora doua de gradinarit ne relaxeaza teribil.Am facut o pasiune din asta.
Robert....si pentru noi ..rosiile sunt parte a meniului zilnic..chiar si iarna cand le mancam uscate cu ulei de masline,usturoi si rozmarin...Delicios
Trimiteți un comentariu